Scan QR code or get instant email to install app

Skip to content
#
Elizabeth works 12 hours per week and earns $10.50 per hour. 20% of her paycheck is taken for taxes and other withholdings. How much money does Elizabeth take home in a two-week period?

### Related Information

Question:

A
$201.60

explanation

First, calculate how much Elizabeth makes per week:

$10.50 per hour × 12 hours = $126 per week

Next, multiply that by 20% to account for withholdings.

$126 × 20% = $126 × 0.20 = $25.20 (weekly withholding)

Subtract withholdings from her weekly earnings.

$126 - $25.20 = $100.80

To find her income for two weeks, multiply by 2.

$100.80 × 2 = $201.60

Take more free practice tests for other GED topics with our ged practice test now!

Comments